Te hallitsette tuotteidenne ja palveluidenne tuotannon. Me Ketterässä Kirahvissa osaamme auttaa teitä, kun tulee tarve kehittää toimintatapaa vieläkin paremmaksi.

Minkä tahansa yrityksen menestys riippuu tuotannontekijöistä. Näitä ovat ihmiset, raha ja kalusto sekä aineet ja tarvikkeet. Jos useampi kuin yksi tuotannontekijöistä on aivan lopussa, on aika kehittää liiketoimintaa.

Henkilöstön ja toimintatapojen kehittäminen

Henkilöstön kehittäminen on muutakin kuin tykypäiviä ja taukojumppaa. Työympäristöön ja tuottavuuteen vaikuttaa se, minkälaisia ihmisiä joukkueeseen valitaan, miten he kohtelevat toisiaan, minkälaiset järjestelmät yrityksessä on käytössä ja miten niitä on tapana käyttää.

Rahavirran optimointi

Yrityksen tehtävä on tehdä rahaa, sanotaan. Vaikka muitakin prioriteetteja useimmiten on, niin rahavirran on oltava kunnossa, jotta yritys pääsee tavoitteisiinsa. Olivat ne tavoitteet rahassa mitattuja tai joitain muita.

Rahavirran optimointi voi yrityksen tilanteen mukaan sisältää kannattavuusselvityksen, säästökuurin, tuoteportfolion tarkastelua, rahoituksen hakua tai kassanhallinnan kehittämistä.

Kiinteän omaisuuden ja tavaravirtojen optimointi

Oma tuotanto vai ulkoistus? Leasing vai osamaksu? Oma varasto vai asiointi 24/7-tukkurilla? Excel vai pilvi?

Tarvitseepa yrityksenne helpoimman tai halvimman ratkaisun, niin selvitetään mikä se on. Aika usein se on yksi ja sama.